Träd fram – med mod

Träd fram – med mod

Träd fram – med mod är workshopen vars innehåll baseras på Dr Brené Browns The Daring Way™ och som utvecklats via vår personliga stil för att hjälpa dig förbättra ditt sätt att leda, lära ut, skapa, knyta an och leva. Det är ett material vi känner stort engagemang för vilket grundar sig i de resultat vi sett ta form både i vårt eget och tidigare kursdeltagares liv. Genom denna workshop vill vi öka förståelsen för sårbarhet och skam samtidigt som vi lyfter det autentiska och får dig att våga.

Vad du än vill i livet konfronteras du med sårbarhet, inleda en kärleksrelation, stå upp för dig själv, be om hjälp, starta något nytt, presentera en idé, uttrycka en obekväm åsikt eller visa känslomässig ärlighet. Och det finns inga genvägar. Det är obekvämt och innebär att du kommer i kontakt med känslor som antingen hindrar eller leder dit du vill. Frågan om mod handlar alltså inte så mycket om hjältedåd utan om det mod du söker i vardagen. Något så enkelt och svårt som att våga träda fram och visa vem du är.

Vad skulle du göra om du vågade mer? Och inom vilket område i ditt liv skulle det ske?

Oavsett om du vill utvecklas privat eller yrkesmässigt är träd fram – med mod en workshop som ger en kraftfull knuff framåt i livet.

Läs broschyren här >>

Ladda ner vår broschyr här >>