Om Anneli Fromell


Värme, styrka och öppenhet, tre ord som beskriver Anneli Fromell. Med en stor portion nyfikenhet samt orubblig tro på individens förmåga till förändring har Anneli förmåga att skapa kontakt där den ibland ter sig omöjlig. Hon är en person som drivs framåt av glädje och som säger att humor är ett underskattat verktyg i arbetet med människor.

Annelis ledarskapsstil bygger på autenticitet och känslomässig ärlighet, något som löper som en röd tråd genom allt hon företar sig. Hennes förhållningssätt till livet är enkel; ”Det behöver inte vara så märkvärdigt”, en inställning som tillsammans med lyhördhet hjälpt henne utveckla struktur i sammanhang som kännetecknats av motstånd.

När Anneli arbetar är det med empati och medkänsla som främsta verktyg. Hon har ett passionerat engagemang som inte bara smittar av sig utan som även får andra att tro på nya möjligheter och sig själva. Anneli har sin bakgrund inom socialt arbete. Hon ärutbildad CDWF, Certifierad Daring Way™ Facilitator via Dr Brené Brown och hennes team i Texas.