Vill du veta mer? Informationskväll om The Daring Way™

Nyfiken på…

Du har kanske sett Brené Browns omtalade TED-föredrag The Power of Vulnerability , det som visats 15 miljoner gånger. Eller så har du kanske tittat på Listening to Shame, föredraget som avslutade TED-konferensen 2012 där Brené tog oss med in i skammens träskmarker.

Kanske har du precis som jag slagits av kraften i Brenés budskap och forskning, läst hennes böcker, sett fler videos med henne men upplever att du fortfarande är intresserad av att veta mer. Då har du chansen nu.

I mars anordnar jag två informationstillfällen med möjlighet att få reda på mer för dig som är nyfiken. Jag visar ”The Hustle for Worthiness” ett föredrag med Brené som inte visats tidigare, berättar om mötet med Dr Brown och hennes fantastiska team i Texas, informerar om The Daring Way™ – metoden som bygger på hennes forskning och workshopen som på svenska fått namnet träd fram® – med mod. 

Vid informationstillfället bjuds du på lättare fika och har möjlighet att ställa frågor och få dem besvarade. Du som deltar under ett av de nedanstående tillfällena erhåller även 10% rabatt om du anmäler dig till workshopen den 17-19/4 vid det givna tillfället. Båda träffarna är kostnadsfria och du förbinder dig inte till något genom att delta.

Nyfiken på…

12/3, kl 18.00 – 20.00. Anmälan via länken: https://eventbrite.com/event/15487889695/

22/3, kl 15.00 – 17.00. Anmälan via länken: https://eventbrite.com/event/15488603831/

 

Varmt välkommen,

Anneli

This entry was posted in Mod, Sårbarhet, Skam, Storytelling, Tillhörighet, Workshop and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>