Testa ”träd fram – med mod” i Örebro

Nu har du chans att prova träd fram – med mod i Örebro, workshopen som bygger på The Daring Way™, Dr Brené Browns forskning.

 

Under en dag och med valda delar ur den längre workshopen (som normalt sker fred – söndag) kommer du kunna ta del av ett program vars syfte är att hjälpa dig våga mer oavsett vilket område det gäller i livet.

Kanske är du egen företagare och vill bli bättre på att nå ut med ditt budskap, eller så är du en kvinna/man med önskan om att förbättra dina relationer. Det kan även handla om att du är en ledare/chef som vill lära dig mer om hur du bygger upp förtroende till de du har omkring dig. Oavsett vilket område det gäller kommer du efter dagens slut kunna gå ifrån lokalen med kunskap om vad mod är och hur det hör ihop med sårbarhet.

Jag som erbjuder workshopen heter Anneli Fromell och är utbildad Daring Way Facilitator via The Daring Way Team i Texas. Är även diplomerad coach, men främst av allt har jag en lång och envis bakgrund inom socialt arbete. Vilket också var den stora anledningen till att jag  drogs till detta arbete.

träd fram-  med mod är en workshop för dig som

  • … står inför något viktigt i livet men upplever att rädsla, dömande eller inre kritik håller dig tillbaka från att kliva fram och göra det du vill
  • … upplever att du inte lever ditt eget liv eller att ”mallen” för hur det ska se ut inte passar dig
  • … vill veta vad skam är och hur det hindrar från att träda fram
  • … önskar lära mer om resiliens, det vill säga hur du tar dig igenom känslor och fram till nästa steg
  • … är redo att lära känna de egenskaper av dig som gör det möjligt att våga mer

Under dagen kommer vi praktisera följande:

  • Vad är Sårbarhet? – Hur vi avväpnar sårbarhetsmyten och förstår sambandet mellan mod och sårbarhet
  • Definiera skam –  Förstå skam, var vi har våra triggers och varför vi är som mest mottagliga för skam då vi praktiserar mod och sårbarhet
  • Arenan – Undersöka arenan som metafor, bli bekant med våra egna ”arenor” och de utmaningar vi ställs inför då vi kliver ut på dem

Programmet är en förkortad variant av det ursprungliga som anpassats för att ge dig vad som behövs för att dels få en inblick i arbetet och dels för att snabbt kunna komma igång med det du lärt dig under dagen.

Vill du läsa mer om innehållet kan du göra det här genom att ladda ner foldern till din dator. Obs! De förmåner som följer vår 3-dagars workshop gäller inte detta erbjudande.

Lördagen den 6/9, kl 9.00 – 18.00

Plats: Livin´Hotell & Vandrarhem i Örebro, livin.se

Prova-på-pris

495:- (inkl moms)

I priset ingår för-, och eftermiddagsfika

Ett engångserbjudande som inte kommer igen. Ordinarie pris för 3-dagar; 3500:-

 

Mer info samt anmälan till Anneli direkt på anneli@brandingspirit.se eller via tfn: 070-6825515

Max antal deltagare, 20 stycken

Sista anmälningsdag 31/8

Välkommen!

This entry was posted in Autenticitet, Egenvärde, Mod, Sårbarhet, Skam, Storytelling, Tillhörighet, Workshop and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Testa ”träd fram – med mod” i Örebro

  1. Jag lät hjärtat gå i bitar i San Antonio – och jag gillade det | Framgångsbyrån STHLM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>